Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok henüz iyi ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın bapları kullanma alanına gereğince, rengine nazaran evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması hordaki gibidir

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni tasavvur derunin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nazikçe malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı sinein sac sözınlığı 1.0 mm yahut Yangın Çıkış Kapısı daha rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik anında bapnın kolayca açılması sinein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sosyete beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak dâhilin tıklayın.

Yangın merdivenleri dokumalırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma çıplak örgülarda 120cm, erdemli katlı daire binalarında 90cm yaygınliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Şirketimiz talebi ikrar edip el işi koyabilir yahut gerekçesini açıklayarak talebi ovalı usulle reddedebilir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page